CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT فیلم بیماری پروانه ای

Considerations To Know About فیلم بیماری پروانه ای

Considerations To Know About فیلم بیماری پروانه ای

Blog Article

این کارها، هرچند کوچک، می‌تواند تاثیرات بزرگی در مقیاس جهانی بگذارد. چنین تصمیماتی سلامت آینده‌ی فرزندان ما را تامین کرده و زمین را به منزل امنی برای ما و سایرین تبدیل می‌کند.

مجله سلامت دکترتو بیماری بیماری پروانه‌ ای چیست و چه علائمی دارد؟

علائم و نشانه های بیماری پروانه ای بسته به نوعشان تغییر می کنند. آن ها شامل موارد زیر هستند:

زخم و تاول های مری ممکن است منجر به تنگ شدنش شود و غذا خوردن را دشوار کند. جراحی مری می تواند این کار را تسکین دهد و غذا خوردن را آسان تر کند و فرد بتواند غذا از دهان به شکمش برساند. ریسک ها شامل سوراخ شدن مری هستند. 

این نوع ممکن است سخت باشد، با تاول هایی که در نوزادی شروع می شوند. یک نوزاد با این مشکل ممکن است فریادهای بدی بزند. 

اگر جای زخم روی عملکرد دست اثر بگذارد، پزشک ممکن است پیوند پوست را توصیه نماید.

مراقبت از تاول‌ها: پزشک در رابطه با چگونگی مراقبت صحیح از تاول‌ها و نحوه پیشگیری از موارد جدید به بیماران توصیه‌هایی می‌کند.

به این فکر کنید که اگر سه سال گذشته فلان تصمیم را نمی‌گرفتند یا اینکه یک عادت موثر را در خود ایجاد می‌کردید، اکنون در چه وضعیتی قرار داشتید. بنابراین از الان به آینده‌ی خود فکر کنید.

پزشک ممکن است به بیماری پروانه ای از ظاهر پوست بیمار مشکوک شود.او احتمالاً برای تایید تشخیص، آزمایش هایی را تجویز می کند. این موارد می توانند شامل موارد زیر باشند: 

با این حال، بسیاری از افراد مبتلا ترجیح می‌دهند از هیچ پانسمانی استفاده نکنند. باید مراقب بود تاول پوستی به دلیل فشار لبه‌های پانسمان ایجاد نشود.

 این تست همچنین مشخص می resources کند که آیا پروتئین ها مورد نیاز برای رشد پوست فعال هستند یا خیر. 

از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانه‌ای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانه‌ای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشه‌برداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.

اثر پروانه‌ای بر چنین خاصیتی دلالت دارد. بنابراین ناامید نشوید! کارهای درست و تصمیم‌های عاقلانه بگیرید و از تلاش‌های تک‌نفره‌ی خود خسته نشوید.

کار با یک متخصص توانبخشی (فیزیوتراپ، کاردرمان) می‌تواند به کاهش محدودیت‌های حرکتی ناشی از زخم و عوارض بیماری کمک کند.

Report this page